Vīna Studija

Vīna Studija 17.02.11

Vīna Studijas bārā brīvā gaisotnē vari nobaudīt glāzi lieliska vīna, izvēlēties interesantas uzkodas, apsēsties un piemirst dienas steigu, pārlapot laikrakstu vai satikt labu draugu. Veikalā vari izvēlēties kādu no 700 pasaules vīniem līdzi nešanai vai arī lūgt to atvērt un baudīt pie mums. Vari vienkārši aprunāties ar mūsu vīna mākslas zinātājiem. Un vari arī pats kļūt par tādu.

Pašnovērtējums vīns • bārs • veikals • sarunas
Restorāna stils/virtuve Itāļu stila uzkodas, salāti,
prosciutto
un īpašu cieto/ mīksto sieru izlases
Cenas:  
Uzkodas 0,95 Ls - 6,20 Ls
Salāti 2,90 Ls – 5,90 Ls
Zupas 2,50 Ls - 2,70 Ls
Otrie ēdieni -
Deserti 1,90 Ls  – 2,50 Ls
Kafijas 1,50 Ls – 2,30 Ls
Vīni glāzēs 1,90 Ls – 3,95 Ls

Brokastu piedāvājums laikā no:

10.00-13.00

Brokastu piedāvājums:

Brokastu piedāvājums:
svaigi cepts kruasāns ar persiku marmelādi,
glāze Prosecco vai svaigi spiesta apelsīnu sula, kafija vai tēja pēc izvēles, 2,50 Ls

Darba laiks:

Veikala darba laiks:
10:00 – 22:00

Bāra darba laiks:
P.- C. 12.00-24.00
Pt.- S. 12.00-01.00
Sv. 12.00-22.00

Adrese:

Rīga, Elizabetes iela 10,
Tālr.: 67283205
e-pasts: info@vinastudija.lv,
www.vinastudija.lv
Sociālie tīkli: Twitter

Citas vietas

Restorāns | Vinotēka | Gastronomija “Pinot” 25.05.11

Restorāns PiNOT savu nosaukumu aizguvis no slavenās vīnogu šķirnes pinot. Tieši no šīs vīnogu šķirnes tiek izgatavoti izsmalcināti vīni, kuri lielā izvēlē pieejami gan restorāna vīna kartē, gan PiNOT Vinotēkā.  Šefpavārs Aivis Onzulis, kurš savu pavārmākslu papildinājis tādos restorānos, kas izpelnījušies Michelin zvaigznes, piedāvā gan izsmalcinātu vakara ēdienkarti ar akcentu uz Francijas un Itālijas virtuvēm, gan gardas biznesa pusdienas un tradiocionālās brokastis...

Vairāk

Garšas Frekvence 13.05.13

Sigulda... ziedošas ievas,... reibinošie vasaras ziedu dārzi,...rudens saules samtainie toņi koku lapās,... baltais sniegs kalnos un ielejās – katram laikam sava garšas frekvence...restorāns „Garšas Frekvence” piedāvā iepazīt ēdienu baudījumu, kas ir izsmalcināts un acīm tīkams,  profesionāli pagatavots no dabiskām izejvielām.

Vairāk

„Daily” pusdienu restorāns 06.03.11

Mēs ticam, ka cilvēki spēj dzīvot ar prieku un attīstīt savas spējas tikai tad, ja viņiem katru dienu ir iespēja ieturēt sabalansētu, spēcinošu un savai gaumei atbilstošu maltīti, kas gatavota no kvalitatīviem produktiem...

Vairāk

Ribs&Rock 03.04.14

Katrā galvaspilsētā ir vieta, kur meistarīgi izkopta BBQ māksla, un Rīgā tas ir Ribs&Rock restorāns. Pirmais ar tik plašu ribiņu piedāvājumu, turklāt vienīgais, kas tās pasniedz labas rokmūzikas pavadībā. Spēlējam klasiku no Jimi Hendrix līdz U2, un piektdienās, sestdienās mūziku aicinām baudīt vietējo grupu izpildījumā.

Vairāk

Restorāns "Burkāns" 18.09.12

Bāru un restorānu vidē labi pazīstamais, harizmātiskais bārmenis Arnis Bikšus ir izlolojis sev kārtējo restorānu. Restorānā BURKĀNS Jums ir iespēja saņemt ne tikai ļoti garšīgus kokteiļus, ko pagatavo pats Arnis, bet tāpat ir iespēja baudīt garšīgi pagatavotus un skaisti pasniegtus ēdienus, ko ir pagatavojis mūsu šefpavārs Andris Rūmītis, kas darbojas Latvijas pavāru kluba valdē, un kas ir stažējies Michellin restorānos....

Vairāk

ELMĀRO Elmāra Taņņa Vīna Studijas restorāns. 03.01.12

Vīna Studija apvieno sevī vīna veikala, vīna bāra un vīna skolas konceptu. Jauninājums konceptā ir ELMĀRO Vīna Studijas restorāns, kuru vada pazīstamais šefpavārs Elmārs Tannis. Restorānā ēdieni tiek gatavoti tikai un vienīgi no svaigām izejvielām, uzsvaru liekot uz veselīgu, garšām bagātu ēdienu un kvalitatīvām izejvielām.

Vairāk

Seko mums:
Draugiem | Twitter | Facebook

Kur paēst DELFI

Brančs

Vai Fazendā ir brančs? Neesmu par to dzirdējusi. Vai arī ir īpaša brokastu...

Samanta 16.07.2014. 11:45

Brančs

Man ļoti patīk atmosfēra un ēdiens Fazendā. Omēm un opjiem noteikti arī patiks...

Kristīna 16.07.2014. 11:04

Brančs

Gribu ar ģimeni (bērni, vecvecāki) nosvinēt svētkus kādā foršā vietā ar...

Samanta 15.07.2014. 13:08

Ideāla karamele

Domāju tas ir atkarīgs no pannas kādu izmantojat ,temperatūras ,un ilguma .......

Jānis 10.05.2014. 01:46

Ziņas

12 lietas par elektroierīcēm, kas vecākiem jāņem vērā mājās bērnu drošībai 22.07.14

Lai mājas apstākļos pasargātu bērnu no nevēlamām situācijām, kas var rasties nepareizi lietojot elektroierīces vai neesot pietiekami piesardzīgiem ar tām ikdienā, mājas ierīču zīmola „Electrolux” eksperti atgādina būtiskākās lietas, kas jāņem vērā vecākiem bērnu drošībai.

Rītiņš un Sirmais Rīgas svētkos aicina uz lielāko restorānu Rīgā 22.07.14

Sestdien, 16.augustā, Rīgas svētku ietvaros Spīķeru centrālajā laukumā tiks atvērts “Rīgas svētku restorāns”, kurā vienlaicīgi darbosies 15 Rīgas labākie restorāni un kafejnīcas. Apmeklētājus ar savu meistarību pārsteigs tādi populāri Latvijas šefpavāri kā Mārtiņš Rītiņš, Mārtiņš Sirmais, Ingmārs Ladigs, Māris Astičs, Valters Zirdziņš un citi.

Jauni RASA krēmsieri ar citronu un olīvām 22.07.14

Piena produktu zīmolam RASA klajā nākuši krēmsieri ar divām jaunām garšām – ar citronu un ar olīvām. RASA krēmsieru pamatā ir īsts, dabīgs saldais krējums un piens, kas rada krēmsiera īpaši maigi krēmīgo garšu un vienmērīgo struktūru. Tagad RASA krēmsieru klāstu papildina šī gada populārākā desertu garša – citrons, kā arī tradicionāli iecienītās izteiksmīgās melnās un zaļās olīvas.

Vēsturiskajā „RĪGAS” dzirkstošo vīnu līnijā radīts jauns zīmols – „RĪGAS Prestige Cuvée 21.07.14

Sekojot alkoholisko dzērienu inovācijām un tendencēm pasaulē, vēsturiskajam dzirkstošā vīna zīmolam “RĪGAS’’, kas uzņēmumā “Latvijas balzams’’ tiek ražots jau kopš 1952. gada, tehnologi radījuši jaunu līnijas paplašinājumu – „RĪGAS Prestige Cuvée’’.

Šefpavārs Raimonds Zommers radījis savu alus šķirni 21.07.14

Populārā raidījuma Mūsdienu Latvijas garša uzvarētājs un restorāna Kaļķu vārti šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar alus darītavas Aldaris galveno alus meistaru Valdi Čunku radījis jaunu gaišā alus šķirni – Zommer’s. Jaunais alus brūvēts Aldara vēsturiskajā alus darītavā un būs pieejams ierobežotā daudzumā – pārdošanā būs vien 10 000 pudeļu, kuras varēs iegādāties tikai Rimi veikalu tīklā un restorānā Kaļķu vārti. Tas ir pirmais kāda šefpavāra alus Latvijā.

Aizvērt

Manas ČetrasSezonas.lv

Apstiprināt

Kāpēc kļūt par reģistrētu lietotāju?

Kļūstot par reģistrētu lietotāju Tu vari:

  • veidot savu iecienītāko recepšu lapu
  • komentēt rakstus
  • saņemt jaunumus uz e-pastu
  • piedalīties konkursos