Vīna Studija

Vīna Studija 17.02.11

Vīna Studijas bārā brīvā gaisotnē vari nobaudīt glāzi lieliska vīna, izvēlēties interesantas uzkodas, apsēsties un piemirst dienas steigu, pārlapot laikrakstu vai satikt labu draugu. Veikalā vari izvēlēties kādu no 700 pasaules vīniem līdzi nešanai vai arī lūgt to atvērt un baudīt pie mums. Vari vienkārši aprunāties ar mūsu vīna mākslas zinātājiem. Un vari arī pats kļūt par tādu.

Pašnovērtējums vīns • bārs • veikals • sarunas
Restorāna stils/virtuve Itāļu stila uzkodas, salāti,
prosciutto
un īpašu cieto/ mīksto sieru izlases
Cenas:  
Uzkodas 0,95 Ls - 6,20 Ls
Salāti 2,90 Ls – 5,90 Ls
Zupas 2,50 Ls - 2,70 Ls
Otrie ēdieni -
Deserti 1,90 Ls  – 2,50 Ls
Kafijas 1,50 Ls – 2,30 Ls
Vīni glāzēs 1,90 Ls – 3,95 Ls

Brokastu piedāvājums laikā no:

10.00-13.00

Brokastu piedāvājums:

Brokastu piedāvājums:
svaigi cepts kruasāns ar persiku marmelādi,
glāze Prosecco vai svaigi spiesta apelsīnu sula, kafija vai tēja pēc izvēles, 2,50 Ls

Darba laiks:

Veikala darba laiks:
10:00 – 22:00

Bāra darba laiks:
P.- C. 12.00-24.00
Pt.- S. 12.00-01.00
Sv. 12.00-22.00

Adrese:

Rīga, Elizabetes iela 10,
Tālr.: 67283205
e-pasts: info@vinastudija.lv,
www.vinastudija.lv
Sociālie tīkli: Twitter

Citas vietas

Navat Club 29.03.12

Restorāns “Navat club” ir brīnišķīgs turpinājums Rīgā jau tik ļoti lielu popularitāti ieguvušajam uzbeku virtuves restorānam „Uzbekistāna”. Pēc vairāk kā gada darbības un lielā pieprasījuma restorāna saimnieki nolēma radīt demokrātisku restorānu ar mūsdienīgu konceptu, pašā Rīgas sirdī, Jūgendstila rajonā. Restorānu, kurā valdītu uzbeku ēdiena gatavošanas tradīcijas un austrumu viesmīlība komplektā ar mūsdienīgu interjeru un demokrātisku cenu kategoriju.

Vairāk

Navat Club 29.03.12

Restorāns “Navat club” ir brīnišķīgs turpinājums Rīgā jau tik ļoti lielu popularitāti ieguvušajam uzbeku virtuves restorānam „Uzbekistāna”. Pēc vairāk kā gada darbības un lielā pieprasījuma restorāna saimnieki nolēma radīt demokrātisku restorānu ar mūsdienīgu konceptu, pašā Rīgas sirdī, Jūgendstila rajonā. Restorānu, kurā valdītu uzbeku ēdiena gatavošanas tradīcijas un austrumu viesmīlība komplektā ar mūsdienīgu interjeru un demokrātisku cenu kategoriju.

Vairāk

Daily Special Stockmann 06.03.11

Daily Special tic, ka viena no iedvesmojošākajām lietām uz pasaules ir garša, ko sniedz patīkamā noskaņā baudīts izsmalcināts ēdiens. Mēs zinām, ka mūsdienu darbīgajā ikdienā cilvēkiem pietrūkst laika “kaut kam īpašam”...

Vairāk

Liepupes muižas restorāns 12.09.13

Muižas restorāna koncepcija ir apvienot mūsdienīgu pilsētas kulinārijas izsmalcinātību ar senām lauku ēdienu gatavošanas tradīcijām. Gatavojot ēdienus izmantojam svaigas vietējo produktu sastāvdaļas, kuras tiek iegūtas no vietējiem lauksaimniekiem, savukārt, zaļumi un garšaugi no pašas muižas ekoloģiskā dārza.

Vairāk

Restorāns | Vinotēka | Gastronomija “Pinot” 25.05.11

Restorāns PiNOT savu nosaukumu aizguvis no slavenās vīnogu šķirnes pinot. Tieši no šīs vīnogu šķirnes tiek izgatavoti izsmalcināti vīni, kuri lielā izvēlē pieejami gan restorāna vīna kartē, gan PiNOT Vinotēkā.  Šefpavārs Aivis Onzulis, kurš savu pavārmākslu papildinājis tādos restorānos, kas izpelnījušies Michelin zvaigznes, piedāvā gan izsmalcinātu vakara ēdienkarti ar akcentu uz Francijas un Itālijas virtuvēm, gan gardas biznesa pusdienas un tradiocionālās brokastis...

Vairāk

KID* 03.04.14

KID* rokraksts ir svaigums un vieglums. Gan ēdienkartē, gan skandināviski vienkārši, bet reizē smalki ieturētajā interjerā. Arī izcils serviss un pieejamas cenas ir stabila vērtība mūsu priekšstatos par labu restorānu. Varbūt tāpēc KID* nereti notur par ārvalstu restorānu tīklu, kam Latvijā ir franšīze.

Vairāk

Seko mums:
Draugiem | Twitter | Facebook

Kur paēst

Ekoloģiska gaļa

Es arī šad tad no hereford,bet man tie komplekti šķiet pārāk lieli un...

Andis 18.12.2014. 19:09

Chai

Varu dalīties ar Chai tējas pagatavošanas recepti, ko apguvu viesojoties Indijā, jo...

Sandra 09.11.2014. 21:34

Chai

Mājās ir Vanilla Chai latte - pirkts mc2, ražots Beļģijā. Man arī lieliski garšo,...

Dace 01.11.2014. 09:13

Chai

Šis dzēriens tiešām ir ļoti gards, bet diemžēl Rīgā arī neesmu to atradusi,...

Kristīne 27.10.2014. 20:22

Ziņas

Rīgā atvērts pirmais skandināvu zīmola "Iittala" veikals 18.12.14

Iittala ir skandināvu dizaina leģenda un daļa no uzņēmuma Fiskars Group. Pirmais zīmola veikals durvis vēra tieši laikā pirms strauji tuvojošās svētku sezonas, pašā Latvijas galvaspilsētas centrā – pretī Latvijas Nacionālajai operai, Aspazijas bulvārī 24. 120 kvadrātmetrus lielajā veikalā ir pieejama plaša Iittala dizaina objektu kolekcija, tajā skaitā, slaveno Somu dizaineru Kaja Franka (Kaj Franck) un Alvara Ālto (Alvar Aalto) meistardarbi.

Iznācis jauns ziemas sezonas gardēžu saldējums Ekselence ar mandarīniem un piparkūkām 06.12.14

Speciāli šai ziemas sezonai Latvijas vadošais piena pārstrādes uzņēmums Food Union radījis jaunu gardēžu saldējuma Ekselence ziemas produktu ar mandarīniem un piparkūkām. Jau no decembra sākuma jaunais saldējums ir pieejams visos lielākajos Latvijas veikalos un būs nopērkams ierobežotā daudzumā tikai šoziem.

Apbalvoti Latvijas labākie vīni un vīndari 06.12.14

Šonedēļ, 3.decembra vakarā, svinīgā ceremonijā Latvijas Vīnkopju un vīndaru biedrība godināja Latvijas labākos vīnus, dzirkstošos vīnus, sidrus un vīndarus – konkursa „Latvijas augļu un ogu vīnu konkursa 2014” uzvarētājus. Kopumā apbalvoti labākie Latvijā tapušie vīni 8 grupās, par labāko vīna darītavu atzīstot SIA „Lejasķērzēnus”, kas ražo „Naukšēnu mājas vīnu” un konkursa kopvērtējumā saņēma visvairāk punktu.

‘’Fazer’’ un Helsinku Universitāte: šokolāde var būt sabalansēta uztura sastāvdaļa 05.12.14

Helsinku Universitātes uztura zinātnieku veiktais jaunākais pētījums apliecina: mērens daudzums tumšās šokolādes var tik ieļauts sabalansētā ikdienas ēdienkartē. Pētījums ilga 10 nedēļas, un tajā  piedalījās 22 cilvēki, kuri katru dienu apēda septiņas ‘’Fazer’’ tumšās šokolādes konfektes.

„Valmiermuižas alus” sāk izmeklētu alu brūvēšanu garšu kolekcionāriem 02.12.14

Šā gada nogalē, investējot 60 tūkstošus eiro, ”Valmiermuižas alus” atklāja jaunu alus pagrabu. Tajā brūvētie ali būs ar īpašu, tostarp valsts vēsturei, nozīmīgām vērtībām un īpašiem notikumiem veltītu garšas buķeti. Katru gadu plānots izstrādāt vairākas jaunas receptes. To partijas būs līdz 5500 pudeļu. Katra pudele būs numurēta, norādot arī brūvēšanas gadu. Pirmais jaunajā pagrabā tapis „Valmiermuižas Trejledus alus”. Tas ir Latvijā pirmais alus, kas pēc izbrūvēšanas vēl tiek izturēts ledus pagrabā, trīs reizes sasaldējot.

Aizvērt

Manas ČetrasSezonas.lv

Apstiprināt

Kāpēc kļūt par reģistrētu lietotāju?

Kļūstot par reģistrētu lietotāju Tu vari:

  • veidot savu iecienītāko recepšu lapu
  • komentēt rakstus
  • saņemt jaunumus uz e-pastu
  • piedalīties konkursos