Vīna Studija

Vīna Studija 17.02.11

Vīna Studijas bārā brīvā gaisotnē vari nobaudīt glāzi lieliska vīna, izvēlēties interesantas uzkodas, apsēsties un piemirst dienas steigu, pārlapot laikrakstu vai satikt labu draugu. Veikalā vari izvēlēties kādu no 700 pasaules vīniem līdzi nešanai vai arī lūgt to atvērt un baudīt pie mums. Vari vienkārši aprunāties ar mūsu vīna mākslas zinātājiem. Un vari arī pats kļūt par tādu.

Pašnovērtējums vīns • bārs • veikals • sarunas
Restorāna stils/virtuve Itāļu stila uzkodas, salāti,
prosciutto
un īpašu cieto/ mīksto sieru izlases
Cenas:  
Uzkodas 0,95 Ls - 6,20 Ls
Salāti 2,90 Ls – 5,90 Ls
Zupas 2,50 Ls - 2,70 Ls
Otrie ēdieni -
Deserti 1,90 Ls  – 2,50 Ls
Kafijas 1,50 Ls – 2,30 Ls
Vīni glāzēs 1,90 Ls – 3,95 Ls

Brokastu piedāvājums laikā no:

10.00-13.00

Brokastu piedāvājums:

Brokastu piedāvājums:
svaigi cepts kruasāns ar persiku marmelādi,
glāze Prosecco vai svaigi spiesta apelsīnu sula, kafija vai tēja pēc izvēles, 2,50 Ls

Darba laiks:

Veikala darba laiks:
10:00 – 22:00

Bāra darba laiks:
P.- C. 12.00-24.00
Pt.- S. 12.00-01.00
Sv. 12.00-22.00

Adrese:

Rīga, Elizabetes iela 10,
Tālr.: 67283205
e-pasts: info@vinastudija.lv,
www.vinastudija.lv
Sociālie tīkli: Twitter

Citas vietas

”Klidziņa” 05.04.12

Restorāns “Klidziņa” atrodas 77 km no Rīgas, Daugavpils šosejas malā pilnībā atjaunotā kompleksā, kurā bez restorāna atrodas arī veikals, bistro un banketu zāle. Restorāna akcenti ir atvērta tipa virtuve un grilēti ēdieni. "Klidziņas" komandā strādā ēst gatavošanas entuziasti, tāpēc ēdienkartē vienmēr būs atrodamas gan klasiskas vērtības, kā Cēzara salāti un ābolu strūdele, gan eksperimenti ar latvisko virtuvi , kā, piemēram - grūbu risoto un rudzu maizes zupa...

 

Vairāk

Vīna Studija 17.02.11

Vīna Studijas bārā brīvā gaisotnē vari nobaudīt glāzi lieliska vīna, izvēlēties interesantas uzkodas, apsēsties un piemirst dienas steigu, pārlapot laikrakstu vai satikt labu draugu. Veikalā vari izvēlēties kādu no 500 pasaules vīniem līdzi nešanai vai arī lūgt to atvērt un baudīt pie mums. Vari vienkārši aprunāties ar mūsu vīna mākslas zinātājiem. Un vari arī pats kļūt par tādu...

Vairāk

Viesu nams “Lobes Krogs” 25.05.11

Adrese: Tautas nams , Lēdmanes pagasts, Lielvārdes novads, LV-5011
Tel: 28663484, 65058805
e-pasts:lobeskrogs@inbox.lv
www.lobes-krogs.lv

Vairāk

AQUA LUNA restorāns & bārs 03.10.13

AQUA LUNA restorāns un lounge bārs atrodas Daugavas krastā, klusā vecās Andrejostas teritorijā. Tas pašā Rīgas centrā piedāvā apmeklētājiem iespēju izrauties no pilsētas steigas un garšīgi paēst. Restorāna šefpavārs piedāvā eiropiešu gaumei piemērotus oriģinālus ēdienus, drosmīgi kombinējot dažādas kulinārās tradīcijas. Ēdienkartē dominē modernā Eiropas virtuve, kas papildināta ar nelieliem Āzijas akcentiem.

Vairāk

„Daily” pusdienu restorāns 06.03.11

Mēs ticam, ka cilvēki spēj dzīvot ar prieku un attīstīt savas spējas tikai tad, ja viņiem katru dienu ir iespēja ieturēt sabalansētu, spēcinošu un savai gaumei atbilstošu maltīti, kas gatavota no kvalitatīviem produktiem...

Vairāk

Caviar Club 11.11.13

Elegantais restorāns "Caviar Club" ar neaizmirstamu skatu uz jūru ir atzīts par labāko Jūrmalas viesnīcu restorānu 2013. gadā.

Vairāk

Seko mums:
Draugiem | Twitter | Facebook

Kur paēst DELFI

Ekoloģiska gaļa

liellopu gaļa hereford.lv

kaspars 27.08.2014. 08:06

Brančs

Illy, protams, ir branča klasika, ar to nevar nošaut greizi. Esmu dzirdējusi arī...

Ilze 18.08.2014. 17:06

Ekoloģiska gaļa

Sveiki!
Vēlos noskaidrot, kur jūs pērkat ekoloģisku un pārbaudīti labu gaļu no...

Ilze 13.08.2014. 12:58

Brančs

Vai Fazendā ir brančs? Neesmu par to dzirdējusi. Vai arī ir īpaša brokastu...

Samanta 16.07.2014. 11:45

Ziņas

„Riga Food 2014” medaļas sadalītas! 05.09.14

Pārtikas ražotāji un meistari starptautiskās pārtikas izstādes „Riga Food 2014” laikā sacentās par “Riga Food” medaļām izcilas kvalitātes pārtikas produktu konkursos – šogad tika vērtēti maizes, medus un piena produkti. Konkursu uzvarētāji tika apbalvoti „Riga Food 2014” atklāšanas ceremonijā 4. septembrī.

Par konkursa "Latvijas Gada vīns 2014" tituliem cīnīsies 450 vīni no visas pasaules 04.09.14

Konkursam „Latvijas Gada vīns 2014”, kas pirmoreiz noteiks labākos Latvijā pieejamos pasaules vīnus, pieteikti 450 vīni. Lai noteiktu Top 50, kā arī piešķirtu „Zelta”, „Sudraba”, „Bronzas” un „Vērts nogaršot” medaļas, starptautiska žūrija no 4.-6. septembrim Rīgā restorānā „Bibliotēka N˚1” ar aizklātām etiķetēm degustēs un vērtēs konkursam iesniegtos dzirkstošos, baltos, sarkanos, deserta un stiprinātos vīnus.

GODĪGĀ TIRDZNIECĪBA IZSTĀDĒ RIGA FOOD 2014
Biedrība “Zaļā Brīvība” aicina apmeklēt Godīgās tirdzniecības stendu
04.09.14

Godīgā tirdzniecība ir alternatīva tirdzniecības sistēma, kuras ietvaros attīstības valstu ražotāji var saņemt godīgu samaksu par savu darbu – izaudzēto kakao, tēju, banāniem, izgatavotajiem priekšmetiem un izejmateriāliem – kopā vairāk kā 1000 dažādiem produktiem. Par produktu, kurš ir sertificēts Godīgās tirdzniecības sistēmā, tā ražotājs vai audzētājs saņem stabilu samaksu, jo ir samazināts starpnieku skaits un noslēgti ilgtermiņa līgumi. Biedrība “Zaļā Brīvība” izstādē Riga Food 2014 iepazīstinās ar Godīgās tirdzniecības sistēmu un Godīgās tirdzniecības produktiem, kuri pieejami Latvijā. Tāpat šogad Baltijas valstīs norisināsies informatīva un izglītojoša kampaņa par Godīgo Tirdzniecību, par kuru arī varēs uzzināt izstādē.

Pavāri cīnās par Reaton zelta pavārnīcu un titulu „Latvijas 2014.gada pavārs” 04.09.14

Šo piektdien, 5.septembrī pavāri no visas Latvijas rādīs savu meistarību ikgadējā pavārmākslas konkursā „Latvijas 2014. gada pavārs” izstādes Riga Food 2014 laikā. Konkursa mērķis ir popularizēt un attīstīt pavārmākslu Latvijā, balstoties uz ”Mūsdienu Latvijas virtuves manifestu”.

Daumants Kalniņš un Ieva Kemlere ļaujas garšas baudām Gastronomijas festivālā! 04.09.14

Talantīgais džeza dziedātājs Daumants Kalniņš kopā ar šarmanto dejotāju Ievu Kemleri Gastronomijas festivālu atklāja restorānā „Čarlstons” un atzina, ka tā ir ideāla vieta vakariņām divvientulībā.

Aizvērt

Manas ČetrasSezonas.lv

Apstiprināt

Kāpēc kļūt par reģistrētu lietotāju?

Kļūstot par reģistrētu lietotāju Tu vari:

  • veidot savu iecienītāko recepšu lapu
  • komentēt rakstus
  • saņemt jaunumus uz e-pastu
  • piedalīties konkursos