Vīna Studija

Vīna Studija 17.02.11

Vīna Studijas bārā brīvā gaisotnē vari nobaudīt glāzi lieliska vīna, izvēlēties interesantas uzkodas, apsēsties un piemirst dienas steigu, pārlapot laikrakstu vai satikt labu draugu. Veikalā vari izvēlēties kādu no 700 pasaules vīniem līdzi nešanai vai arī lūgt to atvērt un baudīt pie mums. Vari vienkārši aprunāties ar mūsu vīna mākslas zinātājiem. Un vari arī pats kļūt par tādu.

Pašnovērtējums vīns • bārs • veikals • sarunas
Restorāna stils/virtuve Itāļu stila uzkodas, salāti,
prosciutto
un īpašu cieto/ mīksto sieru izlases
Cenas:  
Uzkodas 0,95 Ls - 6,20 Ls
Salāti 2,90 Ls – 5,90 Ls
Zupas 2,50 Ls - 2,70 Ls
Otrie ēdieni -
Deserti 1,90 Ls  – 2,50 Ls
Kafijas 1,50 Ls – 2,30 Ls
Vīni glāzēs 1,90 Ls – 3,95 Ls

Brokastu piedāvājums laikā no:

10.00-13.00

Brokastu piedāvājums:

Brokastu piedāvājums:
svaigi cepts kruasāns ar persiku marmelādi,
glāze Prosecco vai svaigi spiesta apelsīnu sula, kafija vai tēja pēc izvēles, 2,50 Ls

Darba laiks:

Veikala darba laiks:
10:00 – 22:00

Bāra darba laiks:
P.- C. 12.00-24.00
Pt.- S. 12.00-01.00
Sv. 12.00-22.00

Adrese:

Rīga, Elizabetes iela 10,
Tālr.: 67283205
e-pasts: info@vinastudija.lv,
www.vinastudija.lv
Sociālie tīkli: Twitter

Citas vietas

Vīna Studija 17.02.11

Vīna Studijas bārā brīvā gaisotnē vari nobaudīt glāzi lieliska vīna, izvēlēties interesantas uzkodas, apsēsties un piemirst dienas steigu, pārlapot laikrakstu vai satikt labu draugu. Veikalā vari izvēlēties kādu no 500 pasaules vīniem līdzi nešanai vai arī lūgt to atvērt un baudīt pie mums. Vari vienkārši aprunāties ar mūsu vīna mākslas zinātājiem. Un vari arī pats kļūt par tādu...

Vairāk

Restorāns "Burkāns" 18.09.12

Bāru un restorānu vidē labi pazīstamais, harizmātiskais bārmenis Arnis Bikšus ir izlolojis sev kārtējo restorānu. Restorānā BURKĀNS Jums ir iespēja saņemt ne tikai ļoti garšīgus kokteiļus, ko pagatavo pats Arnis, bet tāpat ir iespēja baudīt garšīgi pagatavotus un skaisti pasniegtus ēdienus, ko ir pagatavojis mūsu šefpavārs Andris Rūmītis, kas darbojas Latvijas pavāru kluba valdē, un kas ir stažējies Michellin restorānos....

Vairāk

Majorenhoff 03.07.14

Restorāns Majorenhoff piedāvā Jums plašu picu izvēli jebkura gardēža gaumei. Nogaršojot mūsu picu, Jūs uzzināsiet kāda ir īsta itāļu pica, pagatavota pēc senām itāļu receptēm, ar dažādām garšvielām un mērcēm un Jums radīsies sajūta, it kā Jūs atrodaties Palermo vai Neapoles ielās.

Vairāk

Jūgendstila restorāns “Ambiente” 03.01.12

Rīga pamatoti tiek dēvēta par Eiropas mēroga jūgendstila metropoli, kur jūgendstilu var iepazīt mākslā, arhitektūrā un arī garšas baudās. Vecrīgā, Konventa Sētā, jūs gaidīs restorāns “Ambiente”, kas ir pirmais un pagaidām vienīgais restorāns Latvijā, kur jūgendstilu iespējams baudīt ne tikai interjerā un īpašā atmosfērā, bet arī ēdienkartē un izmeklētā pasniegšanas manierē. Restorāns “Ambiente” pārsteidz ar grezno interjeru, kas vēstī par jūgendstila laika Rīgu, tās smalkās sabiedrības vērtībām...

Vairāk

International SV 28.05.12

International SV ir mazs, tomēr unikāls restorāns, kas atrodas  Rīgas klusajā centrā 3-5 minūšu attālumā no vecpilsētas Hospitāļu ielā 1, netālu no arēnas Rīga, Dzemdību nama, maģistrālajām Valdemāra un Brīvības ielām. Starptautiska ēdienkarte, mini ēdieni, izvēles brīvība, savdabīgs dizains un apkalpošanas filozofija kopā veido jaunu sabiedriskās ēdināšanas kultūru...

Vairāk

D’vine Bārs 03.01.11

Moderns interjers un īpašs bāra apgaismojums rada vienreizēju atmosfēru, lai viesi varētu baudīt labus vīnus, dažādus stipros dzērienus, kā arī acu priekšā gatavotos ēdienus – Tapas, salātus un gardus desertus. Jāatzīmē, ka bāra vīna kartē atrodami ap 120 dažādu vīnu. Bārs atrodas viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija stikla piebūves otrajā stāvā, ar brīnišķīgu skatu uz vienu no dzīvīgākajām Rīgas ielām...

Vairāk

Seko mums:
Draugiem | Twitter | Facebook

Kur paēst DELFI

Chai

Jaunums, kas vairs nav nekāds jaunums! Nesen vienā no Rīgas kafijas tirgotavām acis...

Roberts 20.10.2014. 22:34

Brančs

Par dažām klasiskām vietām pēdējā laikā mainas viedokli, jo vairs nav tās...

Roberts 20.10.2014. 22:24

Ekoloģiska gaļa

liellopu gaļa hereford.lv

kaspars 27.08.2014. 08:06

Brančs

Illy, protams, ir branča klasika, ar to nevar nošaut greizi. Esmu dzirdējusi arī...

Ilze 18.08.2014. 17:06

Ziņas

Kaspars Reitups izcīna Baltijas labākā someljē titulu 20.10.14

Piektdien, 17.oktobrī, konkursā „Vana Tallinn Baltic Grand Prix”, kas notiek jau devīto reizi, sīvā cīņā par labāko Baltijas valstu someljē tika atzīts Latvijas pārstāvis – restorāna “Vincents” vīnzinis Kaspars Reitups. Otrajā vietā šajās divu dienu sacensībās ierindojās Igaunijas Someljē asociācijas pasniedzējs Kristjans Markī, bet trešo vietu izcīnīja „Liviko HoReCa” tirdzniecības pārstāvis Karels Veski no Igaunijas.

Šodien Rīgā tiks noskaidrots 2014. gada labāko Baltijas someljē 17.10.14

Šodien, 17. oktobrī, konkursā „Vana Tallinn Baltic Sommelier Grand Prix”, kas notiek jau devīto reizi, tiks noteikts Baltijas valstu labākais someljē. Rīgā, divu dienu sacensību ietvaros, par šo titulu cīnīsies labākie someljē no visām Baltijas valstīm. Dalībnieku zināšanas un prasmes vērtēs starptautiska žūrija, ko šogad vada Austrijas Someljē savienības prezidente un Starptautiskās Someljē asociācijas izglītības komisijas vadītāja Annemarija Foidla.

Rīgā notiks praktisks seminārs par Tiešās pirkšanas pulciņa dibināšanu 16.10.14

Jau šo sestdien, 18. oktobrī, no 11:00 – 15:00, biedrības Homo ecos telpās, Rīgā, Ernestīnes ielā 12, notiks pirmais seminārs Personīgi. Ēdiens., kura dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar neformālās Tiešās pirkšanas kustības darbību un piedalīties aktivitātēs, kas ilustrēs kā praktiski noris pasūtījumi Tiešās pirkšanas pulciņos.

Valmiermuižas alus darītava sāk brūvēt graudu iesala dzērienu no Latvijas graudiem 15.10.14

“Valmiermuižas alus” sācis brūvēt bezalkoholisku Latvijas graudu iesala dzērienu ar  nosaukumu “Zelta zirgs” sadarbībā ar kooperatīvai sabiedrībai “Latraps” piederošo iesalnīcu Staļģenē, kas Valmiermuižas alus darītavai piegādā saldos miežu iesala graudus.

Rīgā notiks praktiskais seminārs ar mērķi dibināt Tiešās pirkšanas pulciņus 13.10.14

18. oktobrī, no 11:00 – 15:00, biedrības Homo ecos telpās, Rīgā, Ernestīnes ielā 12, notiks bezmaksas seminārs Personīgi. Ēdiens., kura apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar neformālās Tiešās pirkšanas kustības darbību, kā arī uzzināt par to, kāda ir mūsdienu pārtikas ražošanas sistēmas ietekme uz vidi un mums.

Aizvērt

Manas ČetrasSezonas.lv

Apstiprināt

Kāpēc kļūt par reģistrētu lietotāju?

Kļūstot par reģistrētu lietotāju Tu vari:

  • veidot savu iecienītāko recepšu lapu
  • komentēt rakstus
  • saņemt jaunumus uz e-pastu
  • piedalīties konkursos