Kur paēst

„Daily” pusdienu restorāns 06.03.11.

Mēs ticam, ka cilvēki spēj dzīvot ar prieku un attīstīt savas spējas tikai tad, ja viņiem katru dienu ir iespēja ieturēt sabalansētu, spēcinošu un savai gaumei atbilstošu maltīti, kas gatavota no kvalitatīviem produktiem...

Vairāk

Daily Special Mols 06.03.11.

Daily Special tic, ka viena no iedvesmojošākajām lietām uz pasaules ir garša, ko sniedz patīkamā noskaņā baudīts izsmalcināts ēdiens. Mēs zinām, ka mūsdienu darbīgajā ikdienā cilvēkiem pietrūkst laika “kaut kam īpašam”...

Vairāk

Daily Special Stockmann 06.03.11.

Daily Special tic, ka viena no iedvesmojošākajām lietām uz pasaules ir garša, ko sniedz patīkamā noskaņā baudīts izsmalcināts ēdiens. Mēs zinām, ka mūsdienu darbīgajā ikdienā cilvēkiem pietrūkst laika “kaut kam īpašam”...

Vairāk

Osīriss 22.01.13.

Ja restorānu var dēvēt par otrajām mājām, tad daudziem rīdziniekiem tāds ir Osīriss. Lakonisks, šķietami nekāds interjers - pirmoreiz atverot Osīrisa durvis, jūs pat nesapratīsiet, kāpēc šī nelielā vieta, kur nav vairāk par desmit galdiņiem, jau kļuvusi par mītu. Taču te vienmēr ir pilns, sarunas mutuļo, lielākā daļa viens otru pazīst un viss Rīgas sociālās dzīves koncentrāts kā uz delnas...

Vairāk

Kotai 13.08.12.

Autentisks un unikāls - Kotai. Piedāvā baudīt gardus rīsu sacepumus un zupas Taizemiešu gaumē ar atsvaidzinošiem dzērieniem - tropu tējas, augļu kokteiļi un neaizmirstamā Taju ledus kafija pašā Rīgas sirdī. Baudiet ēdienus ērti tos paņemot līdzi speciālās Āzijas stila ēdienu kārbiņās, vai ieturiet maltīti uz vietas...

Vairāk

Seko mums:
Draugiem | Twitter | Facebook

Kur paēst

Vīns dāmai!

Mēs ar draudzenēm esam iecienījušas dažadus rozā vīnus. Tieši šī vidusceļa...

Ilze 30.12.2014. 11:16

Vīns dāmai!

Svarīgākais, ko vajadzētu mēģināt noskaidrot iepriekš, vai dāmai labāk patīk...

amanda 30.12.2014. 10:27

Vīns dāmai!

Sveiki!
Neesmu vīna eksperts, tāpēc jautāju pēc padoma.
Ir kāds universāls...

Kārlis 29.12.2014. 11:14

Ekoloģiska gaļa

Es arī šad tad no hereford,bet man tie komplekti šķiet pārāk lieli un...

Andis 18.12.2014. 19:09

Ziņas

Iittala Ruutu vāžu un Aito plauktu kolekcijas saņem iF dizaina balvas 11.02.15

Iittala ir lepna paziņot, ka kompānijas nesen tirgū laistie produkti ir saņēmuši starptautisku atzinību. Ronana un Ervana Buruleku (Ronan un Erwan Bouroullec) veidotā Ruutu vāžu kolekcija un Sesīlijas Mancas (Cecilie Manz) radītā Aitio plauktu un priekšmetu uzglabāšanas kolekcija ieguvušas 2015.gada iF dizaina balvas. Šie apbalvojumi papildina garo Iittala dizaina atzinības vēsturi.

Latvijas iedzīvotāji neizprot, kas ir bioloģiska pārtika 20.01.15

Latvijas Bioloģiskās lauksaimniecības asociācija kampaņas BioLoģiski! ietvaros pagājušā gada nogalē veica iedzīvotāju aptauju, lai noskaidrotu, kāda ir Latvijas iedzīvotāju izpratne par bioloģisko pārtiku un tās lietošanas paradumi. Aptauja, kurā piedalījās vairāk kā 1000 respondenti, atklāja, ka lielākajai daļai ir nepilnīga izpratne par bioloģisko pārtiku, tajā pašā laikā cilvēki uzskata, ka tādu lieto. Tāpat aptauja parādīja, ka cilvēki Latvijā maz pazīst Eiropas Savienības ekomarķējumu – zaļo ekolapiņu, kas ir vienīgais marķējums, kurš garantē bioloģiskās lauksaimniecības principu ievērošanu produkta audzēšanā un ražošanā.

Ievieš atpazīstamības zīmi „100% Latvijā audzēts dzīvnieks”  13.01.15

Lai Latvijas iedzīvotāji veikalu plauktos varētu atpazīt vietējo vistas gaļas produkciju, kas izgatavota tikai no Latvijā audzētu vistu gaļas, Latvijas vadošie putnu gaļas ražotāji AS “Putnu fabrika Ķekava” (PF “Ķekava”) un SIA “Lielzeltiņi” ieviesuši atpazīstamības zīmi “100% Latvijā audzēts dzīvnieks”. Tā apliecinās, ka vistas gaļa ir vietējas izcelsmes - dzīvnieks audzēts Latvijā, ievērojot Eiropas Savienības regulas un Latvijas likumdošanas prasības.

Aizvērt

Manas ČetrasSezonas.lv

Apstiprināt

Kāpēc kļūt par reģistrētu lietotāju?

Kļūstot par reģistrētu lietotāju Tu vari:

  • veidot savu iecienītāko recepšu lapu
  • komentēt rakstus
  • saņemt jaunumus uz e-pastu
  • piedalīties konkursos