Kur paēst

„Daily” pusdienu restorāns 06.03.11.

Mēs ticam, ka cilvēki spēj dzīvot ar prieku un attīstīt savas spējas tikai tad, ja viņiem katru dienu ir iespēja ieturēt sabalansētu, spēcinošu un savai gaumei atbilstošu maltīti, kas gatavota no kvalitatīviem produktiem...

Vairāk

Daily Special Stockmann 06.03.11.

Daily Special tic, ka viena no iedvesmojošākajām lietām uz pasaules ir garša, ko sniedz patīkamā noskaņā baudīts izsmalcināts ēdiens. Mēs zinām, ka mūsdienu darbīgajā ikdienā cilvēkiem pietrūkst laika “kaut kam īpašam”...

Vairāk

Daily Special Mols 06.03.11.

Daily Special tic, ka viena no iedvesmojošākajām lietām uz pasaules ir garša, ko sniedz patīkamā noskaņā baudīts izsmalcināts ēdiens. Mēs zinām, ka mūsdienu darbīgajā ikdienā cilvēkiem pietrūkst laika “kaut kam īpašam”...

Vairāk

Kotai 13.08.12.

Autentisks un unikāls - Kotai. Piedāvā baudīt gardus rīsu sacepumus un zupas Taizemiešu gaumē ar atsvaidzinošiem dzērieniem - tropu tējas, augļu kokteiļi un neaizmirstamā Taju ledus kafija pašā Rīgas sirdī. Baudiet ēdienus ērti tos paņemot līdzi speciālās Āzijas stila ēdienu kārbiņās, vai ieturiet maltīti uz vietas...

Vairāk

Osīriss 22.01.13.

Ja restorānu var dēvēt par otrajām mājām, tad daudziem rīdziniekiem tāds ir Osīriss. Lakonisks, šķietami nekāds interjers - pirmoreiz atverot Osīrisa durvis, jūs pat nesapratīsiet, kāpēc šī nelielā vieta, kur nav vairāk par desmit galdiņiem, jau kļuvusi par mītu. Taču te vienmēr ir pilns, sarunas mutuļo, lielākā daļa viens otru pazīst un viss Rīgas sociālās dzīves koncentrāts kā uz delnas...

Vairāk

Seko mums:
Draugiem | Twitter | Facebook

Kur paēst DELFI

Chai

Jaunums, kas vairs nav nekāds jaunums! Nesen vienā no Rīgas kafijas tirgotavām acis...

Roberts 20.10.2014. 22:34

Brančs

Par dažām klasiskām vietām pēdējā laikā mainas viedokli, jo vairs nav tās...

Roberts 20.10.2014. 22:24

Ekoloģiska gaļa

liellopu gaļa hereford.lv

kaspars 27.08.2014. 08:06

Brančs

Illy, protams, ir branča klasika, ar to nevar nošaut greizi. Esmu dzirdējusi arī...

Ilze 18.08.2014. 17:06

Ziņas

Kaspars Reitups izcīna Baltijas labākā someljē titulu 20.10.14

Piektdien, 17.oktobrī, konkursā „Vana Tallinn Baltic Grand Prix”, kas notiek jau devīto reizi, sīvā cīņā par labāko Baltijas valstu someljē tika atzīts Latvijas pārstāvis – restorāna “Vincents” vīnzinis Kaspars Reitups. Otrajā vietā šajās divu dienu sacensībās ierindojās Igaunijas Someljē asociācijas pasniedzējs Kristjans Markī, bet trešo vietu izcīnīja „Liviko HoReCa” tirdzniecības pārstāvis Karels Veski no Igaunijas.

Šodien Rīgā tiks noskaidrots 2014. gada labāko Baltijas someljē 17.10.14

Šodien, 17. oktobrī, konkursā „Vana Tallinn Baltic Sommelier Grand Prix”, kas notiek jau devīto reizi, tiks noteikts Baltijas valstu labākais someljē. Rīgā, divu dienu sacensību ietvaros, par šo titulu cīnīsies labākie someljē no visām Baltijas valstīm. Dalībnieku zināšanas un prasmes vērtēs starptautiska žūrija, ko šogad vada Austrijas Someljē savienības prezidente un Starptautiskās Someljē asociācijas izglītības komisijas vadītāja Annemarija Foidla.

Rīgā notiks praktisks seminārs par Tiešās pirkšanas pulciņa dibināšanu 16.10.14

Jau šo sestdien, 18. oktobrī, no 11:00 – 15:00, biedrības Homo ecos telpās, Rīgā, Ernestīnes ielā 12, notiks pirmais seminārs Personīgi. Ēdiens., kura dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar neformālās Tiešās pirkšanas kustības darbību un piedalīties aktivitātēs, kas ilustrēs kā praktiski noris pasūtījumi Tiešās pirkšanas pulciņos.

Valmiermuižas alus darītava sāk brūvēt graudu iesala dzērienu no Latvijas graudiem 15.10.14

“Valmiermuižas alus” sācis brūvēt bezalkoholisku Latvijas graudu iesala dzērienu ar  nosaukumu “Zelta zirgs” sadarbībā ar kooperatīvai sabiedrībai “Latraps” piederošo iesalnīcu Staļģenē, kas Valmiermuižas alus darītavai piegādā saldos miežu iesala graudus.

Rīgā notiks praktiskais seminārs ar mērķi dibināt Tiešās pirkšanas pulciņus 13.10.14

18. oktobrī, no 11:00 – 15:00, biedrības Homo ecos telpās, Rīgā, Ernestīnes ielā 12, notiks bezmaksas seminārs Personīgi. Ēdiens., kura apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar neformālās Tiešās pirkšanas kustības darbību, kā arī uzzināt par to, kāda ir mūsdienu pārtikas ražošanas sistēmas ietekme uz vidi un mums.

Aizvērt

Manas ČetrasSezonas.lv

Apstiprināt

Kāpēc kļūt par reģistrētu lietotāju?

Kļūstot par reģistrētu lietotāju Tu vari:

  • veidot savu iecienītāko recepšu lapu
  • komentēt rakstus
  • saņemt jaunumus uz e-pastu
  • piedalīties konkursos